Andra Diaconu, psihoterapeut
"Spre deosebire de șah, în viață jocul continuă și după mat."
Isaac Asimov


Practicã pentru studenţi (2017-05-12)


Eşti student la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, în anul II sau III şi doreşti sã faci practicã? Vrei sã îţi dezvolţi competenţele în domeniul psihoterapiei? Dacã eşti interesat de managementul emoţiilor şi vrei sã aduci un plus pregãtirii tale profesionale, te aşteptãm la un program de practicã bazat pe tehnici cognitiv-comportamentale, desfãşurat în perioada 12 – 27.05. Pentru înscrieri sau alte detalii, trimiteţi un e-mail la andra.diaconu@psihoterapeutcluj.ro sau un mesaj la 0757743881.


Modalitate de desfăşurare

    Programul va consta în 4 sesiuni interactive, bazate atât pe teorie, cât şi pe exerciţii practice, în datele 12, 13, 26 şi 27.05, totalizând 12 ore. Realizarea dosarului de practicã se va completa cu teme de casã şi bibliografie (18 ore). Pentru primirea fişei de practicã, având 30 de ore, este necesarã prezenţa la toate întâlnirile, precum şi efectuarea temelor de casã.

Terapeut: Andra Diaconu - psihoterapeut cognitiv-comportamental, atestat de Colegiul Psihologilor din România şi formator acreditat CNFPA, cu o experienţã de 6 ani în domeniul psihoterapiei cognitiv-comportamentale şi 3 ani în domeniul terapiei asistate de animale.


Coterapeut: Alexandra Sãmãrtean – psihoterapeut cognitiv-comportamental, atestat de Colegiul Psihologilor din România, cu o experienţã de 2 ani în domeniul psihoterapiei cognitiv-comportamentale şi 3 ani în domeniul terapiei asistate de animale.


Locație: Cabinet de psihologie Andra Diaconu - bd 21 decembrie, nr 46, ap 3


Preț: - Taxa de participare este de 200 lei şi se achitã la prima şedinţã.